Image


Image

 

 

 

 

 

Hoe te bestellen
De kunstwerken die in de galerie staan kunt u via de site bestellen. Wij hebben voor drie maten (40 x 60 cm, 80 x 120 cm en 100 x 150 cm) een Bestelshop* ingericht. De kunstwerken worden geprint op hoogwaardig canvas en daarna opgespannen op een stevig raamwerk van houten spielatten.
Voor andere maten* of wanneer u liever een formulier met pen invult kunt u het bestelformulier downloaden. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen op 0641106461 voor assistentie tijdens het bestellen.

 

Kwaliteitskenmerken canvas afdrukken
Bij het produceren wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardig zuurvrij canvas. Nadat uw kunstwerk afgedrukt is, wordt het opgespannen op een stevig raamwerk van houten spielatten. Standaard worden de werken geleverd met spielatten van 2 cm dik.
De inkt is een pigmentinkt met een harslaag en heeft UV filters die een lange levensduur bieden. Hierdoor blijven de kleuren en het contrast van uw Verbeelding op Stelten kunstwerk heel lang mooi.
Het kunstwerk wordt met de meeste zorg ingepakt en vervoerd. Voor de formaten groter dan 100 x 150 cm maken we indien gewenst gebruik van een speciaal kunsttransport.

 

Speciale aanbieding!

Bestel nu 10 verschillende ansichtkaarten van de kunstwerken voor € 9,95 inclusief btw en verzendkosten via onze webshop.

 

*) Kunstwerken in de standaardmaten 40x60 cm, 80x120 cm en
100 x 150 cm worden gratis verzonden. Voor andere maten kan hiervan worden afgeweken.

 

 

 

 

 

 

 


Zie ook de Algemene Voorwaarden