Image


Image

 

 

 

 

 

Reklamestudio Artpollo is een VOF met Hans van der Pol als allround grafisch vormgever en Walther van der Pol als (Internet) marketingspecialist. U vindt de uitmuntende kwaliteit en originaliteit van Artpollo terug in de digitale fotografie (eventueel in eigen studio) de websites het ontwerpwerk voor diverse brochures, posters en huisstijlen het opmaakwerk voor o.a. catalogi en verpakkingen en Internet marketing.

Artpollo verzorgt al jaren, op diverse materialen en voor een groot aantal vaste klanten, groot formaat prints.

Groot Formaat Printen:
Voor beurzen leveren wij o.a. banner vinyl (ful-color beprint) in het maximale formaat uit één stuk van 5x50 meter. Eventueel omgezoomd met gaten en ringen of met tunnels onder en boven voor de bevestiging. Zie ook onze website:
www.grootformaatdruk.nl

Reclameborden:
Reclameborden (billboards)
hebben als doel de interesse te wekken bij een potentiële klant. Artpollo levert via de Webshop reclameborden, makelaarsborden, bouwborden en spanframesystemen die aan deze eis voldoen.
Zie www.grootformaatprint.eu 

Beurswanden:
Ook vrijstaande beurswanden half gebogen 3x3 en 4x3 en rolbanners behoren tot het assortiment. Voor meer informatie, bezoek onze website:
Zie www.bannersystemen.eu

Groot Formaat Canvas:
Uw eigen fotowerk op groot formaat canvas laten printen en eventueel opspannen? Zie onze sevice op:
www.groot-formaat-canvas.nl

Andere Artpollo producten:
Webdesign:
www.goedkoopste-website.nl


Fotografie:
www.artpollo.nl/fotografie

Logo-ontwerp:
www.artpollo.nl/logoontwerp

Grafische vormgeving:
www.artpollo.nl/grafische-vormgeving


Artpollo realiseert zich als geen ander dat de juiste presentatie en promotie het verschil kunnen maken of een klant met ú in zee gaat of met uw concurrent. Daarom leven we ons volledig in in wie uw bedrijf is. We zorgen ervoor dat het eind product professioneel, origineel, uitnodigend en in lijn met uw bedrijfsvisie is.

 

Artpollo is gevestigd in de binnenstad van Deventer.

Reklamestudio Artpollo
Schoutenweg 47
7413 XA  Deventer
Mob.: 06 41106461

 

 

 

 

 

 

 


Zie ook de Algemene Voorwaarden